Conversații la modă

Despre ce să vorbim atunci când vorbim despre MODA?

Se pare ca de ceva timp ai scris un pic mai puțin de modă… “Da, mi-am luat un pic de plictiseala. Poate pentru că, după ani de zile nu mai poate merge, nu re schi chiar mai mult pentru a vedea, la moda. Atunci de ce eu nu pot, în timp ce de bine-versat colegi, pentru a pune patruzeci de nume în cincizeci de linii în a spune că toate sunt bune. Nu înțeleg de ce se poate spune că liderii guvernamentali au făcut greșeli, dar atunci cand vorbim despre moda sunt toate perfecte. Apoi, este adevărat că moda nu se pune nimic pe nivelul de jurnalism, dar dacă faci cronica ar trebui să fie veridică”.

vorbim

Dar este un lucru de-al lui, sau poate că este momentul istoric?

“Nu știu, văd oameni care continua să se ocupe de ei foarte fericit. Am început să fac altceva. Am început de la Republică în anii ’70, când tinerii au umplut străzile, și în anii ’80 cu “Milan a bea” părea să înțeleagă că ea a fost de a deveni important din punct de vedere economic, și pentru că am trecut de croitor – Dior, Valentino, Saint Laurent – designer de prêt-à-porter, care ar fi mărit posibilitatea ca oamenii să se apropie de moda. S-a născut grupul de Armani, Versace, Krizia, că, dacă el nu este mort continuă. Moda reflectă perioada istorică și socială”.

Poate că este reflectând chiar acum.

“Atât de mult încât veți obține pentru a scoate Coroana ca un model, dar am înțeles că lumea este atât de involgarito că nu este așa de ziare și petreacă timp pentru a certa pe acești oameni. Astăzi, ca să șantajeze oameni, ca bietul Lapo care au pus la tocuri, un travestit. Acest lucru se împletește cu moda, rochii care acești oameni.”

reflectând

Probabil, ca numai unul.

“Nu, moda asta e bine, asta nu ar face milioane, nu păstra ziare cu publicitatea. Pentru că ziarele văd ca pe un produs, ci un produs fără de care ei ar avea mult mai puțini bani”.

Cum să vorbesc despre asta, atunci?

“Cu o atent de informații, ca Suzy Menkez pe Herald Tribune. Chiar și ea s-a schimbat mult, pentru nevoile de jurnalism și de ziarul numirea toată lumea, este mai atent, critic, dar critica mai puțin. Cu toate acestea, acesta oferă informații pe care le dau la maxim în paginile de economie. Dar poate că femeile interesate de moda pagini ale economiei salt”.

Reviste. Spune scriitorul Michel Houellebecq că femeile pe care le-a citit.

houellebecq

“Dar dacă astăzi oamenii nici măcar nu au nevoie, din moment ce sunt de sex feminin ziare, acum mult mai frivol decât sunt de sex feminin. De remarcat suprafață și știri. Va voi spune cum am porni spre expulzarea din ziare. Într-o seară am văzut-8 1/2, cu Ulei și Ferrara să spun că femeile ar trebui să stea acasă. Și eu nu sunt acolo casca, nu scriu despre asta, chiar dacă mă întreabă ziarul.”