Cum de a alege pantofi cele mai potrivite?

Unul din add-on-uri sunt esențiale și care spune multe despre persoana care conduce sunt pantofii.

Un om a cărui pantofi arata impecabil si perfect de fiecare data ne arată cine este atent, meticulos și care este preocupat de imaginea lui, întrucât cel care ia neglijent pentru a transmite moleșeală, pasivitate și chiar stres.

Cum de a alege pantofi cele mai potrivite?

pantofi

Cel mai important lucru de a păstra în minte atunci când aleg un pantof (când spun pantof adică pantofi care să nu depășească glezna) este, fără îndoială, confortul, deoarece încălțăminte este lucrul care ne protejează piciorul și îl protejează.

Dacă acest lucru nu este confortabil, în plus de a provoca răni va face să ne simțim inconfortabil și chiar iritabil. Aceasta, la rândul său, va fi reflectată în relația noastră cu ceilalți.

Un alt lucru să ia în considerare este durabilitatea lor: dacă vrei niște pantofi care va dura timp, pentru a alege câteva de bună calitate. Cele mai bune sunt cele produse în nordul Italiei.

Odată ce ați vedea ta de confort, durabilitate, și, desigur, de curățare, vom vedea modele.

Așa cum am spus mereu, tot ce ai alege la nivelul de moda are de a se adapta la stilul tău, și în cadrul acesteia, la momentul potrivit.

Tipuri de pantofi

tipuri

Apoi am de gând să-ți arăt unele dintre ele:

Pantofi Oxford

oxford

Sigur ai auzit de el și, dacă nu, de acum vei face așa, cum a fost tendința de câțiva ani atât pentru bărbați, cât și femei.

Oxford este de pantofi al caror design este complet netedă, piele si cusaturi prusac, și care este legat cu șireturi.

Cel mai clasic și este ideal pentru evenimente formale sunt de culoare neagra (se poate folosi atât cu sacou costum, costum de dimineață, frac sau smoching), în timp ce culoarea maro merge bine cu blugi, jachete tweed, pantaloni de catifea… asta este de a spune, pentru un moment mai mult informale.

Bocanc

bocanc

Este ca la Oxford, acesta prezintă doar mici perforații.

Putem distinge două stiluri; semi-brogue, cu o linie punctată atât în cusături și în picioare, și full-brogue, care prezintă această punctate cu desene, nu numai în față, dar, de asemenea, în aripi.

Legatul

legatul

 

Acest model fel ca semi-formale pentru că o poți purta cu un sacou, dar nu cu eticheta.

Aceasta diferă de cea anterioară în care linia punctată apare numai în cusături; restul este complet neted.

Blucher sau Derby

blucher

Acesta este caracterizat prin cusaturi pe lateral, care este cusute la exterior spre față, devenind în tab.

Forma sa este mai largă și mai deschisă decât cea de la Oxford și pot fi găsite în culoare caramel (brun roșcat).

Recomandarea mea este ca ai pariat de un clasic Oxford (negru) pentru evenimente formale și pentru oricare dintre ceilalți pentru acele momente când nu trebuie.

Da: alege culori care se potrivesc întotdeauna cu garderoba ta.