O revista de modă include cuptor cu sinuciderea Sylvia Plath, ca parte din aspectul lor

modă

Ediția spaniolă a Glamour frivoliza cu sinuciderea poetului, care a deschis robinetul de gaz în 1963, adăugând un cuptor rochie rozRevista Glamour frivoliza în numărul din luna noiembrie cu modă sinuciderea poetului Sylvia Plath. Într-o serie intitulată Și dacă ai fost…, publicația oferă îmbrăcăminte și add-on-uri să se îmbrace în aceste sărbători ca “icoane de sex feminin, azi și mereu”. Rochii, pantofi, genți de mână, fanii, si huse de telefon mobil, pentru a copia aspectul de femei, cum ar fi Lady Di, Virginia Woolf, sau Angela Davis.Până aici, nimic ciudat pentru articol într-o revista de modă. Problema apare în secțiunea dedicată Sylvia Plath, în cazul în care în plus față de joc stilul tau cu un strat de Benetton și câteva mocasini Gucci, Glamour include o bucătărie cu trei cuptoare, gaz 4.340 euro. Roz, pentru a face lucrurile mai rău.

Plath, considerat unul dintre cei mai buni poeți contemporani în limba engleză, s-a sinucis în 1963 de a deschide robinetul de gaz pentru bucatarie. Autorul, care a fost de 30 de ani, a luptat cu depresia de la moartea tatălui său, atunci modă când el a fost un copil. De asemenea, a trecut printr-o căsnicie tumultuoasă, cu scriitorul Ted Hughes, cu care a avut doi copii, precum și pentru un avort și o tentativă de viol.Prin poezia lui confesional și romanele sale, Plath modă este sfâșiată atât de acerbă și detaliază unele episoade au fost mai intim, ca o primă încercare de sinucidere de la universitatea, care are în bell jar (1963). De asemenea, el a vorbit despre moduri diferite de a face față cu maternitatea, de la instinct la depresie, în poezia lui trei femei, menit să fie citit cu voce tare de pe BBC. O mare parte din opera sa a fost editată după moartea ei de Ted Hughes.

Ar trebui să urmăm modă?

Deși familia sa are întotdeauna păzită cu strășnicie orice document despre viața modă sa personală și moartea, sinuciderea poetului a stârnit un interes neobișnuit. Pe 11 februarie 1963, Sylvia Plath a luat-o în brațe doi copii, de trei și de un an, s-a dus la bucătărie, am băgat capul în cuptor și a deschis robinetul.Aceste detalii au dat naștere întotdeauna la o multitudine de glume și frivolități. Aceasta revista de modă a fost mai târziu să se alăture bandwagon de grosolănie, nu numai cu nefericita lui completare la tinuta, dar sugerează, de asemenea, o carte de colorat în loc de unele dintre cele mai bune lucrari sale, cum ar fi Colosul (1960) și Ariel (1965).Social networking a fost lent în plantarea de ultraj. Unele tuiteras-au calificat articolul de Glamour de “prost gust” și “gunoi”, adăugând că “nu numai mercantilizan corpurile noastre, și lupta noastră, dar, de asemenea noastre de modă sinucideri.”